Het laatste nieuws

Nauwkeuriger meten met de nieuwe Mitutoyo 3D meetmachine

18 juli 2018

Tebra beschikt sinds april 2018 over een nieuwe Mitutoyo 3D meetmachine type Crysta Apex S (7106). Door de meetmachine is het mogelijk om onze vakmensen nog preciezer te ondersteunen.

Dankzij de geavanceerde functies van deze meetmachine kunnen we maten en plaats- en vormtoleranties eenvoudiger en op mu’s specifiek vaststellen. Ook bij profiel geslepen messen kunnen de geslepen geometrieën nauwkeurig gecontroleerd en gefinetuned worden. 

Grotere steekproeven mogelijk met de 3D meetbank

Op gereed gekomen eindproducten kunnen sneller, grotere steekproeven worden gedaan op de relevante maten. Maatrapporten kunnen informatief en uitgebreid worden opgesteld, mochten de klanten dit willen. De meethistorie van productieseries wordt vanzelfsprekend zorgvuldig bewaard.

Een waardevolle toevoeging aan het assortiment 

De 3D meetbank is een waardevolle toevoeging op onze meetmogelijkheden. Onze mogelijkheden op het gebied van 2D meten, microscopisch meten en materiaalonderzoek worden hiermee gecompleteerd.

De nieuwe meetmachine geeft onze kwaliteit een stevig fundament. We verwachten hiermee weer een stap verder te komen in ons streven de beste industriële messen te leveren voor onze klanten.  


Naar nieuwsoverzicht