Het laatste nieuws

Tebra; partner voor de Hygiëne industrie

Bij de vervaardiging van papier voor sanitair, huishoudelijk en hygiënSnijwalsisch gebruik, vergemakkelijkt de juiste snijoplossing het productieproces. Tebra Messenindustrie levert snijwalsen voor de hygiëne-industrie die efficiëntie bieden én de kwaliteit waarborgen. Daar waar ongestoorde productie met hoge output absolute prioriteit heeft is Tebra Messenindustrie al jaren actief om snijwasen in topconditie te houden. Niet alleen in Europa, maar wereldwijd!

Compleet leveringsprogramma voor snijwalsen

Producten die worden vervaardigd in de hygiëne-industrie zoals toiletpapier en tissues is het belangrijk dat de snijwalsen voldoen aan eisen als een hoge standtijd, slijtvastheid en nauwkeurigheid (tot 5 µm). Het snijgereedschap moet gemakkelijk en veelvuldig papier, maar ook plastic als polypropyleen of polyethyleen kunnen verwerken. Tebra Messenindustrie heeft een compleet leveringsprogramma ten behoeve van uw snijwalsen dat bestaat uit:

snijwals slijpen   snijmachine   snijwals

Uw gebruikte snijwals weer als nieuw

Jarenlange ervaring met precisie-slijpen stelt ons in staat om een perfect snijgeometrie aan te brengen met een zeer hoge rondloop nauwkeurigheid. De perfecte afwerking van het slijpwerk zorgt voor een schone snit en een hoge standtijd. Voor verzending worden de walsen uitvoerig getest. 

Snijwalsen van hoogwaardige kwaliteit en roestvaste materialen

Jarenlange ervaring gekoppeld aan gedetailleerde kennis van staalsoorten vormt de basis voor kwalitatieve snijwalsen en roterend snijgereedschap. De afwerkende coating heeft een krasvastheid, slijtweerstand en draagt bij aan de corrosiebestendigheid van de snijwals. Door de samenwerking met staalleveranciers zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op staalgebied. Wij helpen u bij de juiste materiaalkeuze voor het snijden van bijvoorbeeld papieren zakdoekjes, tissues, maandverband, luiers en toiletpapier. Ook wanneer u snijoplossingen zoekt voor andere nonwoven films, tapes, SAP’s, incontinentieproducten en medische dressings denken we graag met u mee.

Tebra Messenindustrie: al meer dan 100 jaar ervaring!

bulletLid Koninklijke Metaalunie

bullet Korte levertijd

bullet Maatwerk mogelijk

 

Meer weten over snijoplossingen voor de hygiëne industrie?

Vanuit ons vaste assortiment kunnen we veel artikelen op voorraad leveren. Heeft u een vraag over maatwerk? Wij benieuwd naar uw snijvraagstuk en denken graag mee over een passende oplossing. Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.