Het laatste nieuws

Uw kantbankmessen weer in topconditie

kantbank messen slijpenUw kantbankgereedschap is bij ons in goede handen. Dankzij onze hoog nauwkeurige profielslijpmachines gekoppeld aan onze ervaring maken we uw gereedschap weer als nieuw.
Wij zijn in staat gedeelde messen allemaal op exact dezelfde hoogte te slijpen. Hierdoor bent u verzekerd van een zetbeeld zonder overgangen. De maximale lengte die we kunnen slijpen met onze profielslijpmachines is 1150mm.
Zowel het licht naslijpen van alleen de top, als het grondig nabewerken van de top en de vrijloop behoort tot de mogelijkheden.

Slijpen volgens een stappenplan:Kantbankmes profielslijpen

Kromme messen richten

Wanneer messen krom zijn kunnen we die in veel gevallen weer terug richten. Na het slijpen worden alle messen geinspecteerd en op hoogte nagemeten. Onze aanpak leidt er toe dat uw messen opnieuw in topconditie komen en weer naadloos op elkaar aansluiten. U ontvangt uw messen retour met een meetrapport. De slijpkosten variëren afhankelijk van de beschadigingen die behandeld moeten worden.

Levertijd

Onze standaard levertijd bedraagt twee weken. Om u extra van dienst te zijn kunnen we in overleg een nauwkeurige datum bepalen waarop de messen geslepen worden. U bent dan uw messen dan maar zeer korte tijd kwijt.

 

Contact opnemen