Het laatste nieuws

Kwaliteit

Onze ervaren vakmensen, onze slijptechnoloKwaliteits messengie, onze open samenwerking met leveranciers en klanten aangevuld met de hoge standaard van harden, de juiste materiaalkeuze en een hoge logistiek performance verzekeren u van scherpe perfectie.

Wensen

De klant bepaalt uiteindelijk onze kwaliteit. Daarom luisteren we eerst zorgvuldig naar de klantenwensen. Uw behoefte, levertijdwensen, en speciale wensen worden zorgvuldig geinventariseerd. Deze werkwijze samen met de inzet van onze ervaren medewerkers resulteert in een effectieve productie-aanpak als het gaat om kwaliteit. Structureel houden we contact met onze afnemers om hun ervaringen te checken. Uiteindelijk wordt de juiste kwaliteit bepaald door goed communiceren met de klanten en daaraan de juiste conclusies te verbinden.

Procesbeheersing

Tijdens ons productieproces wordt de kwaliteit geborgd door:

De medewerkers tekenen alle bewerkingsstappen af op het productie document dat samen met de producten door de productie gaat. Het productiedocument wordt samen met de verkooporder gedocumenteerd. Hiermee wordt de productie traceerbaar. Tevens wordt hiermee in combinatie met de urenregistratie die wordt bijgehouden, de basis gevormd voor het leerproces in de productie.

Materialen

Een belangrijk deel van onze productkwaliteit wordt bepaald door de keuze van de materialen die toegepast worden. Onze kennis over materialen en warmtebehandelingsvoorschriften zijn over vele jaren verzameld. Er is niet 1 materiaal altijd het juiste voor alle toepassingen. Om goede producten te maken vallen we terug op een brede range aan materiaalsoorten. De belangrijkst materiaal groepen zijn:

In veel gevallen passen we een speciale coating toe om de producteigenschappen te verbeteren. Wij adviseren u daar graag in.
Tebra test zelf geregeld materialen in verschillende omstandigheden teneinde nog betere keuzes te kunnen maken voor de praktijk.

Leveranciers

Door te werken met een vaste groep van sterke leveranciers kunnen we produceren volgens de nieuwste technologieën. Ook is onze logistiek afstemming zodanig dat we flexibel kunnen omgaan met levertijd wensen. In de samenwerking zijn we in staat om onze leveranciers te zien als onderdeel van ons proces. Dit betekent dat we niet alleen in de planning samenwerken maar ook in de afstemming van de technologie van het messenmaken. Ons kwaliteitsbeleid mondt uit in een proces van continue verbeteren. Daarmee blijven we uw scherpe partner.