Het laatste nieuws

Partners

We streven naar een sterke supply chain. Tebra Messenindustrie gelooft in de kracht van vaste samenwerking. Of het nu de samenwerking met onze leveranciers of de samenwerking met onze klanten betreft. Door langdurig samen te werken en gezamenlijk de kwaliteit en levertijd van de producten kritisch te monitoren en te analyseren kan het onderscheid gemaakt worden dat nodig is om in de markt voorop te lopen.

Leveranciers

Ons streven is er op gericht om samen met onze leveranciers de kwaliteit van onze producten op een steeds hoger niveau te krijgen. Daar wordt continue aan gewerkt.
Door onze langdurige samenwerking met onze leveranciers zijn we gewaarborgd van een constante kwaliteit en is er een goede afstemming van levertijden mogelijk.

Belangrijke leveranciers zijn:

♦ Diepstra
♦ Tebra Slijptechniek
♦ Dienes

Klanten

We sturen aan op langdurige relaties met onze klanten. Door het vertrouwen van onze klanten zijn we in staat de producten meer aandacht te geven, de bevoorrading beter te monitoren en onze productiemethoden steeds verder te verbeteren. De uitkomst is dat onze vaste klanten van ons mogen verwachten dat de levertijden betrouwbaar zijn en dat de productkwaliteit gaande weg steeds verder verbetert. In geval van calamiteiten willen we stand by staan om de klant te ondersteunen. We zijn ons er altijd van bewust dat het succes van onze klanten een voorwaarde is voor ons succes.