Het laatste nieuws

Bandenindustrie


Naast standaard ronde messen en rechte schaarmessen worden in de rubberindustrie de meest uiteenlopende vormen gebruikt om materiaal te snijden. Dit kan gaan om rubber maar ook om de wapening van het rubber.

Tebra voor rubberproductie

Door onze brede mogelijkheden als het gaat om slijpen, frezen, draadvonken en draaien kunnen we de meeste speciale vormen maken voor onze klanten. Complexe en nauwkeurige vormen zijn dankzij onze moderne cnc machines en onze vakmensen niet snel onhaalbaar. Door onze kennis omtrent de meeste belangrijke materialen voor de verwerking van bandenmaterialen kunnen we voor onze klanten in deze sector een complete leverancier zijn. We hebben de kennis in huis om de juist keuzes te maken op het gebied van toe te passen messenstaal in combinatie met de vereiste warmte behandeling. Standaard wordt de slijpbewerking zeer zorgvuldig uitgevoerd om er voor te zorgen dat het eindresultaat zo optimaal mogelijk is.

Meer informatie over messen voor de productie van banden?

Bent u werkzaam in de bandenindustrie en benieuwd naar de mogelijkheden? Dan hopen we ook met u een goede band op te bouwen. Want ook voor uw productieproces levert Tebra messen op maat. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.