Het laatste nieuws

Vlakke messen

vlak mesOns machinepark is geschikt om vlakke messen tot een lengte van 5 meter te produceren. Veel messen kennen we aan de hand van het artikelnummer. Mocht het mes onbekend zijn dan kunnen we een soortgelijk mes maken aan de hand van een voorbeeldmes of een tekening die wordt aangeleverd.

Ons aanbod vlakke messen

Met ons eigen machinepark zijn wij in staat bekende, maar ook minder gangbare messen te produceren. Wij kunnen veelal uit voorraad leveren, waardoor u binnen een week nieuwe messen kunt inzetten in uw productieproces. Wanneer u  aangeeft wat nodig heeft, proberen wij ons aanbod vlakke messen hierop aan te passen. Er zijn enkele minimale maatvoeringen die wij hanteren binnen ons proces:

Wanneer de vlakke messen van nauwkeurige toleranties zijn voorzien of van complexe snijkanten worden ze op onze CNC slijpmachines geslepen. Dit garandeert preciese maatvoering en hoge kwaliteit van de geslepen vlakken. Heeft u speciale messen nodig? Ook dan kunt u  bij ons terecht.

Tebra Messenindustrie: al meer dan 100 jaar ervaring!

bulletLid Koninklijke Metaalunie

bulletKorte levertijd

bullet Maatwerk mogelijk


Meer weten over vlakke messen?

Heeft u vragen over vlakke messen en de toepassingen van deze machinemessen? Tebra is dé specialist op het gebied van industriële messen. We helpen u graag verder met uw vraag.