Het laatste nieuws

Tebra Messenindustrie; partner voor pluimveeverwerking

Als messenmaker is Tebra al sinds 1912 actief in de voedingsmiddelenindustrie. Al even lang leveren we gladde, scherpe en slijtvaste messen die betrouwbaar hun werk doen voor de pluimveeverwerkende industrie. Wat er is veranderd gedurende de jaren, is dat er naast smaak meer aandacht voor gezondheid, herkomst en productiewijze is. Tebra Messenindustrie levert messen voor kippenslachtlijnen die voldoen aan de eisen van de moderne slachthuizen. We zijn bekend met de meest vreemdsoortige vormen en snij-geometrieën. Of het nu gaat om cirkelmessen, vlakke messen of gebogen messen. Wij denken mee in de totale snijoplossing!
 

Ons aanbod messen voor de pluimveeverwerkende industrie

Als partner van menig bedrijf weten we dat kwaliteit en betrouwbaarheid een absolute must is in de hedendaagse industrie. Daarom worden onze messen regelmatig getest op breukgevoeligheid, corrosiebestendigheid en slijtvastheid. Hierdoor zijn we in staat om continue onze kwaliteit te verbeteren. Wij zijn bekend met verschillende verwerkings systemen voor slachtkuikens, legkippen, ouderdieren, kalkoenen, eenden en ganzen. Tijdens de in-lijnprocessen komen verschillende messen aan bod voor het opdelen, ontbenen, snijden en portioneren van de kippen. Wij vervaardigen hoogwaardige messen voor opdeel- en fileersystemen. Ook voor de verwerking van organen, looppoten, vel, kraakbeen en MDM-producten vervaardigen wij speciale roestvaste messen. Veel bekende machinemessen herkennen we aan de hand van het artikelnummer. Mocht het mes onbekend zijn dan kunnen we maatwerk messen maken.

 


Messen voor kippenslacht van roestvaste materialen

 

Wij hemateriaallpen u bij de keuze voor de juiste materialen. Jarenlange ervaring gekoppeld aan gedetailleerde kennis van staalsoorten vormt de basis voor kwaliteitmessen voor de pluimveesector. Door onze nauwe banden met de staalleveranciers zijn we nauwkeurig op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op staalgebied.

MATERIAALKEUZE

 


Kwaliteitsmessen voor kippenslachtlijnen

kwaliteit

 

Door een zorgvuldig hardingsproces, uitgebreide procescontrole en een nauwkeurige afwerking van de snijkanten zijn onze messen optimaal voorbereid op hun taak. Het resultaat: hygiënisch afgewerkte messen die u gelijk inzet binnen de pluimvee verwerkende industrie.

KWALITEIT

 


Herslijpen van messen voor slachtprocessen


slijpVanzelfsprekend zijn wij in staat om messen opnieuw te slijpen. Door onze kennis van de productie van nieuwe machinemessen kunnen we uw gebruikte messen weer in nieuwstaat brengen. De geslepen messen worden altijd ultrasoon gewassen. Zo hebben ze niet alleen een scherpe, maar ook een schone snit. Heel belangrijk bij het verwerken van kippenvlees!

HERSLIJPEN

 


Tebra Messenindustrie: al meer dan 100 jaar ervaring!

bulletLid Koninklijke Metaalunie

bullet Korte levertijd

bullet Maatwerk mogelijk

 

Meer weten over kippenslachtmessen?

We werken graag nauw samen met onze klanten om tot het juiste eindproduct te komen. We maken graag afspraken over afroeporders en aflevertijden met u, zodat u weet waar u aan toe bent. Voor meer informatie over prijzen en mogelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen.