Het laatste nieuws

Machinemessen
"Tebra inside": scherpe oplossing

Tebra Mesmachine messensenindustrie levert een breed assortiment industriële messen. In onze eigen productiehal produceren we onder andere schaarmessen, ronde messen en vlakke messen. De machinemessen zijn toepasbaar in verschillende productielijnen en productieprocessen. De meest gangbare messen zijn bij ons bekend. We leveren de messen uit voorraad óf produceren deze gelijk op aanvraag. Wij vervaardigen de messen in eigen huis met hoogwaardige gereedschappen en CNC-machines. Hierdoor kunnen wij ook maatwerk messen leveren, zoals speciale messen met aparte contouren en gelaste messen. Kernpunt bij levering is dat de messen moeten voldoen aan de eisen van de afnemer. Effectieve keuringsprocedures, nauwgezette werkinstructies en ervaren medewerkers zorgen voor een constante en betrouwbare kwaliteit.

Roestvaste messen voor optimale hygiëne

We leveren veel machslittermesseninemessen voor de voedselindustrie. De hoge kwaliteitseisen in deze industrie vragen om roestvaste messen die voldoen aan de HACCP richtlijnen. Om hygiënisch te snijden worden roestvaste messen gebruikt die goed schoon te houden zijn en geen sporen op het voedsel achterlaten. Wij vervaardigen hoogwaardige roestvaste messen die inzetbaar zijn in de verschillende voedselverwerkende industrieën. Deze vlijmscherpe messen ziet u terug in kippenslachterijen, fritesproductie en groenteverwerking.

Het juiste mes voor de juiste bewerking

Naast messen voor de voedselindustrie produceren we ook ironde messenndustriemessen voor vele andere markten zoals de papierindustrie, de recyclingindustrie, de tabaksindustrie, en de rubberindustrie. Aan de hand van uw productieproces en de te vervaardigen producten zoekt u natuurlijk naar de beste snijoplossing. Wij zijn gespecialiseerd in cirkelmessen, snijwalsen, schaarmessen en vlakke messen.Wij vervaardigen de bekende messen die veelvuldig terug komen in industriële machines. Maar ook wanneer u op zoek bent naar een specifieke snijoplossing voor uw productieproces denken we graag met u mee in de mogelijkheden.

Maatwerk messen

We produceren messen aan de hand van uw wensen. Materiaal- en hardheidswensen nemen wij hierin mee. Aan de hand van de technische tekening maken wij het mes. Op basis van een model mes kunnen wij ook een soortgelijk mes maken. Wij maken dan zelf de technische tekening. Materiaalsoort en hardheid bepalen we aan de hand van uw wensen en aan de hand van de werkzaamheden die u wilt gaan uitvoeren.

Waarom kiezen voor Tebra Messenindustrie?

bulletLid Koninklijke Metaalunie

bulletKorte levertijd

bullet Maatwerk mogelijk

 

Meer weten over machinemessen?

Vul dan onderstaand contactformulier in en wij helpen u zo spoedig mogelijk met uw vraag.