Het laatste nieuws

Tebra; Partner voor de aardappelverwerkende industrie

Wanneer u tonnen aardappelen per jaar verwerkt is het uiteraard van belang dat uw snijproces hierop ingespeeld is. De snijmachines moeten met eenvoud grote hoeveelheden aardappelen versnijden tot schijfjes, blokjes, reepjes of wafels. Ook de afmetingen van de verschillende eindproducten variëren. Dat vraagt om een geoptimaliseerd productieproces voor het snijden van friet en aardappelen. Tebra Messenindustrie levert machinemessen voor de aardappelverwerkende industrie die voldoen aan de moderne eisen om efficiënt en machinaal aardappelen en friet te snijden. Roestvaste messen met een vlijmscherp snijvlak vervaardigd uit hoogwaardige materialen, zorgen dat uw productieproces in goede banen loopt. Wij denken mee in de totale snijoplossing!

Ons aanbod messen voor de aardappelverwerkende industrie

U wilt met de grootste zorg de aardappelen verwerken. De juiste machinemessen dragen bij aan een efficiënt productieproces. Wij leveren een uitgebreid assortiment:

 

 

Machinemessen voor de aardappelverwerkende industrie van topkwaliteit

Kwaliteit
Wij helpen u bij de juiste keuze in materialen als het gaat om het hygiënisch versnijden van aardappelen tot friet of andere aardappelproducten. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van staal, zodat wij onze messen volgens de hoogste kwaliteitsnormen kunnen vervaardigen. In combinatie met en zorgvuldig hardingsproces, uitgebreide procescontrole en een nauwkeurige afwerking van de snijkanten zijn onze messen optimaal voorbereid op hun taak. Door een continu intern verbeteringsproces waarborgen we de kwaliteit. Het resultaat: hygiënisch afgewerkte messen die gelijk inzetbaar zijn in aardappelsnijmachines.

Herslijpen van uw frietmessen of aardappelmessen

Met de slijpservice voor de aardappelverwerkende industrie profiteert u van onze betrouwbare constante slijpkwaliteit. Dit is de basis voor een ongestoorde snijproces. Wij weten dat het belangrijk is dat uw productie door kan blijven gaan. We kijken daarom graag naar een oplossing die voor u goed in te passen is. De logistieke planning  - het halen en brengen - regelen we voor u.

Tebra Messenindustrie: al meer dan 100 jaar ervaring!

bulletLid Koninklijke Metaalunie

bullet Korte levertijd

bullet Maatwerk mogelijk

 

Meer weten over messen voor de productie van friet?

Wij vertellen u graag meer over onze oplossingen voor het snijden van friet of andere aardappelproducten. Naast de meest gangbare messen die wij uit voorraad leveren, is het mogelijk om speciale messen te maken, geheel naar uw wens. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.