Het laatste nieuws

Palletindustrie
Tebra inside: "u zit genageld"

Tebra Messenindustrie is CNC- draai en slijpspecialist. We hebben een lange historie in het vervaardigen van kritische onderdelen voor industriële toepassingen. In ons moderne machinepark houden wij ons naast messenproductie bezig met toepassingen voor de palletindustrie. In de  palletindustrie worden veel slijtdelen ingezet. Onder andere hamerkasten en klampijzers. In onze lijn hebben we aantal bekende onderdelen opgenomen.

We zijn bekend met de hamerkasten voor:

Breed assortiment  slijtonderdelen voor de productie van pallets

Pallets zijn geschikt voor zowel de opslag van food- als non-food producten. Omdat pallets geschikt zijn voor meermalig gebruik is het één van de meest verantwoorde en milieuvriendelijke verpakkingen. Hergebruik door meermalig gebruik en door reparatie is een toenemende trend. Wij beschikken over onze eigen geautomatiseerde productielijnen voor de vervaardiging van verschillende slijtonderdelen. Door onze kennis van materialen en productiemogelijkheden hebben we bewezen voor diverse grote palletproducenten de juiste partner te zijn. Producenten, handelaren en reparateurs van houten verpakkingen kunnen bij ons terecht voor verschillende onderdelen.

Uit voorraad leverbaar

Een groot aantal onderdelen voor de palletproductie is uit voorraad leverbaar. De levertijd bedraagt dan maximaal 1 week. Vanwege onze geautomatiseerde productielijnen en eigen inkoopkanalen kunnen wij de onderdelen tegen een aantrekkelijke prijs aanbieden. Ze zijn te bestellen in zowel grote als kleine series. Is de serie die u nodig heeft groter dan onze voorraad, dan starten we een nieuwe productie op, zodat u alsnog snel over uw benodigde slijtonderdelen beschikt. Door onze flexibele werkwijze zijn wij ook in staat om snel maatwerk te leveren.

bullet Lid Koninklijke Metaalunie

bullet Korte levertijd

bullet Maatwerk mogelijk

 

Meer weten over hamerkasten voor palletproductie?

Wij  kennen veel slijtdelen van de bovengenoemde merken. Bekijk ook de brochure  voor een duidelijk overzicht. Heeft u interesse, vragen of wilt u meer weten? Aarzel niet en neem contact met ons op.